luni, 16 noiembrie 2015

Călătorind contra curentului. Merită?






Tuturor ne place să călătorim, să descoperim locuri noi, oameni noi idei sau să vedem altceva. Călătoria presupune entuziasm, presupune efort, documentare, pregătire, curaj, perseverență. Alegem călătorii fără risc, călatorii comfortabile, călătorii cu satisfacții depline, cu vise împlinite. Călătorii cu sau fără bagaje, dar cu un singur scop,  acela de a ne fi îndeplinită dorința de bine.

Vă chem astăzi într-o altfel de calătorie, dar care are de acleași pregătiri, și unele chiar peste...

Vă chem să călătoriți contra curentului! Contra unui curent greu de stăpânit, contra unui curent care distruge tot ce  prinde-n cale ....copil, tânăr, adult și bătrân. E un curent aspru, neiertător, crud, nemilos și aprig! Ne bântuie pe toți, în orice loc și-n orice zi.
Spulberă tot ce-i stă în cale...vise de copil, jocuri, bucurii, zâmbete, voioșie, dragoste, armonie, puritate și iertare. Și pe ei - cel mai de preț dintre toate darurile, ei cei cu ochii calzi și limpezi, cei cu suflet pur și liber, ei cei cu drag de libertate, cu drag de tot ce e bun și frumos.

Ei sunt primii care CAD...
CAD cu sufletele triste, cu visele năruite, cu speranțele spulberate cu luptele pierdute...Îi privești și nu mai sunt ei, nu mai sunt copiii de altădată... Sunt doar niște biete ființe jefuite de tot ce aveau mai de preț. Au rămas doar cu nume de copii, dar cu sufletele triste, secătuite, iar trupurile  au ajuns o povară pentru ei.

Luați atiudine și scoateți-vă copiii din calea acestui curent. Nu-l lăsați să vă distrugă casele și odraslele. Hotărâți-vă azi să călătoriți  contra curentului. Începeți chiar de acum și lipsiți-vă casa de necaz, durere, plânset, vieți ruinate, copii bolnavi, copii prizonieri într-o lume ireală.

Opriți-vă o clipă  și priviți cum el - televizorul - născocit cu atîta interes, vă distruge, iremediabil de cele mai multe ori, ceea ce aveți cel mai de preț - COPILUL.

Și.... merită prețul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu