miercuri, 3 februarie 2016

Tabără pentru familie - Programe pentru părinți. Activități pentru copii


Familia din cele mai vechi timpuri a fost și este pulsul lumii. Ea este cuibul unde se nasc, cresc și de unde apoi își iau zborul ființele umane. În ea au învățat dăruirea, grija, sacrificiul, răbdarea ... să lupte, să creadă, să spere...

Pentru cei mai mulți dintre noi familia este un reper, un refugiu în care ne găsim siguranța și în care ne regăsim pe noi înșine.

Familia a fost războiul în care au fost țesute caracterele noastre, cu dragoste necondiționată și cu  inspirație divină de către ai noștri dragi părinți. Dragostea acesta este temelia adevăratei educații. În familie înveți altruismul care este esența excelenței în orice domeniu.

Însă astăzi trăim timpuri în care atât conceptul de familie cât și cel de iubire altruistă sunt pe cale de dispariţie. Asistăm parcă neputincioși la diluarea și probabil în curând la dispariția acestor valori. Familia ar putea rămâne doar o amintire, un loc mult dorit dar șters în mod foarte interesat de către instituţiile statului din mintea odraslelor noastre. Dacă până nu demult din familii ieșeau oameni responsabili, cu inițiativă, oameni de caracter, astăzi  societatea, sub pretextul unor intenții bune, distruge acest concept, vrând să nască niște pui cu aripile frânte încă din cuib.

Cine a creat familia? Cine îi stabilește regulile? Cine propune modelele? A cui este? Ce priorități ai? Ce faci cu copiii tăi?

Învață-ți tu azi, copilul, ce e bine și ce e rău!
Luptă și încrede-te în Dumnezeu mai presus de orice!
Alege astăzi familia ca prioritate!

Te așteptăm cu toți ai tăi la tabăra de familie organizată de Centrul Educațional Mereu Copii în perioada 12-14 februarie 2016.

Păstrează aprinsă flacăra dragostei în familia ta!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu